![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 322 Pomógł: 15 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, już prawie skończyłem stronkę i prosiłbym o waszą ocenę. Przy okazji może zauważycie jakieś błędy na stronie itd.
link: Vikor Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 322 Pomógł: 15 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za zainteresowanie tematem, na pewno będę się sugerował waszymi uwagami.
Widzę, że są wysyłane maila ze strony. Wiem że nie ma walidacji i będzie ona dodane później, bo to szczegół. Odpowiedzi do @everth Cytat główna, oferta, kontakt - da się je zrobić normalnym tekstem a nie obrazkiem Można, ale po co jak tak też może być. Cytat można to obejść inaczej (przesuwając div 'm' do tagu body i centrując) Mógłbyś mi to zaprezentować bo nie wiem jak to zrobić Cytat zawartość divu 'right' wychodzi poza jego szerokość - normalnie nie widać, ale przy skalowaniu staje się widoczne Wiem o tym, aktualnie nad tym walczę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cytat subiektywne - zamiast białego tła można mu nadać jakąś delikatną fakturę, wrażenie pustki byłoby mniejsze Szczerze nawet o tym nie pomyślałem, i nawet nie głupi pomysł - dzięki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Odpowiedź do @Substr No dane do logowania są banalne, ale nie miałem po co zmieniać bo na razie to tylko wersja robocza. No ale zmienię bo zaraz wszyscy zaczną kombinować Odpowiedzi do @thomson89 Cytat Wyszukiwarka: Pole text, powinno być wysokie na wysokość przycisku i trochę krótsze Właśnie z tym walcze. Cytat "O nas": Typografia leży Pisane wczoraj na szybko. Cytat "Wybrane ogłoszenia": Jak kliknę, na numerek niżej, to oczekuję że zdjęcie pojedzie niżej lub wyżej a nie na bok. Dodaj wartość do tinycarousel: axis: 'y' Właśnie dlatego wydaje mi się że jest to ciekawe rozwiązanie - zaskakuje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cytat ? "Wybrane ogłoszenia": O co chodzi z tym remont? Pisane też na szybko, miało być że w trakcie prac (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Odpowiedź do @r4xz A mógłbyś zobaczyć inne podstrony bo podejrzewam że właśnie ta strona główna psuje. Odpowiedź do @O$iek Wiem, że nie ma walidacji, ale już dodałem taką prostą bo już ponad 100 pustych maili dostałem. Jak kliknie się wyślij to nie wyśle ale nie pokaże też co jest puste, jest to chwilowe rozwiązanie. Pozdrawiam Ten post edytował Barcelona 1.08.2010, 16:59:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 13:14 |