![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 3 Dołączył: 4.07.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może trochę dziwne pytanie ale zepsol mi sie system linux, na ktorym mam zainstalowany serwer apache z bardzo wazna baza danych. Raczej systemu juz nie uratuje ale moge uratowac niektore pliki. I moje pytanie brzmi: czy w katalogu localhost/phpmyadmin są bezpośrednio gdzieś pliki z bazą danych? Czy np jeśli cały katalog phpmyadmin zgram na pendrive i wrzuce na inny komputer to baza bedzie działac? Prosze o odp, pozdrawiam!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 855 Pomógł: 145 Dołączył: 17.07.2008 Skąd: High Memory Area Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zakładaj żadnych baz w PMA, tylko zatrzymaj MySQL i wgraj swoje dane do folderu /data
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 3 Dołączył: 4.07.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zakładaj żadnych baz w PMA, tylko zatrzymaj MySQL i wgraj swoje dane do folderu /data Nie za bardzo rozumiem... Jak swoje dane? Skąd mam je wziąść (z jakiego katalogu)? Gdzie jest katalog /data? @edit Zrobiłem tak, że nie zakładałem nowej bazy danych tylko poprostu wewaliłem katalog z bazą do folderu /var/lib/mysql, ale teraz wykrywa mi baze w phpmyadmin, lecz jest "pusta". Nie ma zadnej tabeli. Dodam jeszcze, że tak wyglada struktura mojej bazy danych: http://img822.imageshack.us/img822/7572/zrzutekranulx.png Proszę zwrocic uwage na Metąde porownywania napisow - w wiekszosci pisze "w użyciu". Tam gdzie tak pisze to tabela nie działa. Proszę o pomoc! Ten post edytował klapaucius 1.08.2010, 19:47:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 04:19 |