![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 12 Dołączył: 9.01.2008 Skąd: Olkusz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, proszę o waszą fachową ocenę projektu. Jak zaznaczam jest to projekt nowej strony firmowej.
Strona pod adresem: http://kapital.zurs.pl Strona ma być prosta i czytelna z względu na typ osób odwiedzających ją (czyli osoby niepełnosprawne, słabo widzące (nie ślepe!) itd...). Może dacie jakieś rady jak rozwijać dalej projekt. I tak wiem ze konkurencja ma lepsze strony, ale na tym mi nie zależy aby ona przyciągała grafiką. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 14 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: W. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To i ja się dołączę do oceny
Jak dla mnie rozwijane menu zlewa się z paskiem pod, który zawiera miniaturki zdjęć - jest to bardzo nieprzyjemne odczucie ponieważ kolorystyka jest ta sama i wszystko się zlewa (trzeba skupić dużo uwagi żeby dostrzec różnicę). Druga sprawa to tytuły nowych wiadomości - powinny być moim zdaniem nieco większe i pogrubione - inaczej zlewają się z całością. Trzecia jaka przychodzi mi na myśl to opisy ośrodków - teksty są bardzo obszerne i następują praktycznie jeden po drugim - pomyśl nad zastosowaniem jakiś odstępów między akapitami. Dolna część opisu gdzie stosujesz kolorystykę red-green-red jest mało czytelna i nie bardzo rozumiem po co zastosowana To tyle |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 23:37 |