![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
proszę o ocenę strony www.bOtla.pl od razu dodam, że wiem, że są błędy w walidatorach dlatego proszę o nich nie pisać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Witaj bOtla! Rejestracja twojego konta została ukończona pomyślnie. Teraz musisz potwierdzić rejestrację klikając w link poniżej, aby móc się zalogować na swoje konto. http://bOtla.pl/aktywacja.php?key= Czemu link aktywacyjny do mnie nie dotarł? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) @Quantum: http://botla.pl/user.php?user=%3Cscript%3E rozwala strone. Nie da się jednak użyć nawiasów więc pewnie tylko IE jest podatne... ale i tak nie rozumiem sensu takiego "hamowania" ;] Lepiej zrobić to porządnie EDIT: Założyłem drugie konto i dostałem w mailu key, zmniejszyłem liczbę o jeden i aktywowało mi poprzednie konto. WFT? EDIT2: Pozdrawiam tego drugiego co zmienia miasto (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował SHiP 27.07.2010, 19:12:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 21.11.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Widzę, że paru uzytkowników wzieło się do działania, jedni teoretycznie nas pouczają inni działają na stronie, ale dobrze, może to nas czegoś nauczy. Co do IE nie supportujemy i nasza strona puki co nie działa w IE.
EDIT2: Pozdrawiam tego drugiego co zmienia miasto (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jeśli ten ktoś już się przyznał, że jest z php pl to może rzuci jakąś wskazówką? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 2 Dołączył: 1.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widzę, że paru uzytkowników wzieło się do działania, jedni teoretycznie nas pouczają inni działają na stronie, ale dobrze, może to nas czegoś nauczy. Co do IE nie supportujemy i nasza strona puki co nie działa w IE. Dla mnie takie podejście jest wielkim błędem, ponieważ ty jako autor powyzszego tworu nakazujesz mi nie korzystania z IE a co ja w takim przypadku robię? Ide do konkurencji która wspiera wszystkie przeglądarki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 07:41 |