Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [www] www.bOtla.pl
pwnd

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Witam,
proszę o ocenę strony www.bOtla.pl
od razu dodam, że wiem, że są błędy w walidatorach dlatego proszę o nich nie pisać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pozdrawiam.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
SHiP

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat
Witaj bOtla!
Rejestracja twojego konta została ukończona pomyślnie.
Teraz musisz potwierdzić rejestrację klikając w link poniżej, aby móc się zalogować na swoje konto.

http://bOtla.pl/aktywacja.php?key=

Czemu link aktywacyjny do mnie nie dotarł? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

@Quantum: http://botla.pl/user.php?user=%3Cscript%3E rozwala strone. Nie da się jednak użyć nawiasów więc pewnie tylko IE jest podatne... ale i tak nie rozumiem sensu takiego "hamowania" ;] Lepiej zrobić to porządnie

EDIT: Założyłem drugie konto i dostałem w mailu key, zmniejszyłem liczbę o jeden i aktywowało mi poprzednie konto. WFT?

EDIT2: Pozdrawiam tego drugiego co zmienia miasto (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ten post edytował SHiP 27.07.2010, 19:12:05
+Quote Post
pwnd

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Widzę, że paru uzytkowników wzieło się do działania, jedni teoretycznie nas pouczają inni działają na stronie, ale dobrze, może to nas czegoś nauczy. Co do IE nie supportujemy i nasza strona puki co nie działa w IE.

Cytat(SHiP @ 27.07.2010, 19:49:34 ) *
EDIT2: Pozdrawiam tego drugiego co zmienia miasto (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jeśli ten ktoś już się przyznał, że jest z php pl to może rzuci jakąś wskazówką?
+Quote Post
poki289

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(pwnd @ 27.07.2010, 20:48:07 ) *
Widzę, że paru uzytkowników wzieło się do działania, jedni teoretycznie nas pouczają inni działają na stronie, ale dobrze, może to nas czegoś nauczy. Co do IE nie supportujemy i nasza strona puki co nie działa w IE.
Dla mnie takie podejście jest wielkim błędem, ponieważ ty jako autor powyzszego tworu nakazujesz mi nie korzystania z IE a co ja w takim przypadku robię? Ide do konkurencji która wspiera wszystkie przeglądarki.
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 3.10.2025 - 07:41