![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Czy ma ktoś godny polecenia serwer SMTP używałem już FREE SERVER SMTP , Advance SERVER itd. i żaden nie dział jak należy
A potrzebuje kontrolować napisany kod wysyłający maile i z lokala nie mam możliwości bardzo proszę o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Czy maile koniecznie muszą wyjść z Twojego kompa? Bo małym i prostym programikiem Papercut jest to możliwe. To baaaaaaardzo uproszczony serwer, pozbawiony wielu opcji, który przechwytuje wysyłanie maili. Nie idą one dalej. Podczas testów jednak zauważyłem, że jego graficznemu wyświetlaniu nie można zbytnio ufać jeśli chodzi o kodowanie. Aczkolwiek możesz prosto kontrolować i widzieć wysyłane nagłówki oraz samą treść w postaci tekstu. Programik jest mikroskopijny (200kB) i wystarczy go odpalić, a siedzi sobie od tego momentu w trayu. To taki naprawdę prosty i przez to dość ograniczony serwer, ale do prostych zastosowań w zupełności wystarczy. jakby co masz jego homepage -> http://papercut.codeplex.com/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 02:39 |