![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam w programowaniu if rozumiem ale w php nie rozumiem go wo gule mam taki kod
I dlaczego on nie działa gdy dam jaką kol wiek wartość to wyświetla się pusta strona i nic się nie dzieje |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nic to nie daje a co do wysyłania na tą samą stronę to dałem do testów taką samą stronę jak zacznie działać kod to zmienię stronę
Formularz
części która odbiera go jeszcze nie mam bo stoję na tym if ale ona jak na razie nie ma znaczenia . Ten post edytował Altres 26.07.2010, 18:24:04 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
części która odbiera go jeszcze nie mam bo stoję na tym if ale ona jak na razie nie ma znaczenia . Ma znaczenie. Strzelam, że wyłączone register globals więc zamiast:
Będzie:
a to kompletnie zmienia sprawę. (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) A po polsku zmiana przekierowania nie działa a w kodzie jest taka sama strona bo dałem ją do testowania jak tak ci zależy to zmieniam adres na strona2 i co to zmienia (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Może ktoś wie jak zrobić inaczej takie odwoływanie (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) bo z header coś mi nie działa . Wszystko działa, tylko przed nagłówkami nie możesz nic innego wysyłać bo dostaniesz: headers already sent Odbierz if.php post Kod $ilePlikow = $_POST['ilePlikow']; Edit, wybacz, zagmatwałeś dlatego nie zrozumiałem ;) Nie ucz go złych nawyków, nie zrobi jak ja napisałem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 01:22 |