![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Pisałem już o tym wcześniej. Błąd poprawiłem (tak mi się wydawało) jednak mimo wszystko pokazuje mi błąd o nieoczekiwanym zakończeniu działania. Pod spodem kod:
Treść błędu: Parse error: syntax error, unexpected $end in D:\xampp\xampp\xampp\htdocs\movie_details.php on line 138 Proszę o pomoc głowię się nad tym ale czuję, że to jakieś potknięcie...gdzieś właśnie Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdy zlikwiduję spację w Heredoc'ach pojawia mi się błąd:
Parse error: syntax error, unexpected T_SL in D:\xampp\xampp\xampp\htdocs\movie_details.php on line 85 Nie wiem czy zauważyłeś ale gdy bez spacji przypisałeś do zmiennej $zmienna coś tam to edytor kodu php na stronie pokazuje jakby było coś zle postawione np. cudzysłów za duzo... tak mnie się wydaje. W czym problem ? Używam Pajączka...jakoś tak mi zostało po kodowaniu w CSS xHTML (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował adi19887 26.07.2010, 18:05:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 09:07 |