![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 21.10.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuję skryptu do obsługi serwisu z darmowymi domenami.
Coś takiego jak vel.pl , glt.pl itd |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2002 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Hmm... nie jestem pewien, ale mam wrazenie, ze pakiet http://www.webmin.com umożliwia takie zabawy. Co prawda wydaje mi sie ze raczej nie w php, ale moze któraś z części tego pakietu może Ci się przydac.
Dzięki za cokolwiek i proszę o jeszcze. Cytat 2. Co do serwera DNS, to trzeba go odpowiednio skonfigurowac, bo zadlerka taka iloscia ustawien wymagalaby ciaglych restartow (choc no-ip.com odswieza konfigi co 5 min).
To też dało by się zrobić. Czy do tego aby ludzie mogli sobie sami zakładac subdomeny potrzebował bym ciągłego dostępu do plików konfiguracyjnych DNS? Chodzi o to, że jestem na dobrych układach z adminami mojego komercyjnego serwera i jak będzie trzeba to wszystko mi zrobią jednak nie wiem o co musiał bym ich prosić. PS: DNS jest odświeżany co 60min (ten z subdomenami ale nie jestem pewien) -------------------- -------=] Smoke No Dope
Make Your OWN Web [=------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 20:11 |