![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich, czytałem kilka tematów że nie da się lub jest bardzo ciężko rozkodować hasła md5. Ja mam prosty sposób którego chyba nie mogę zdradzić, ale żeby wam to udowodnić poproszę o wasze jakieś hasła w md5 i zobaczymy czy działa. Mogę przyznać że sposób nie zawsze znajdzie hasło, ale w większości znajduje.
I dodam że waszych haseł nigdzie nie wykorzystam ani nie podam więc możecie być spokojni. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 51 Dołączył: 4.02.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Muchy lubią g... Miliony nie mogą się mylić! Bez urazy, ale opierając swoje dedukcje na argumentach, że bo alleniegro tego używa raczej tylko miejsce w bazie na posty zapychamy. @erix wiem, że umiesz czytać ze zrozumieniem, więc jeszcze raz przeczytaj cytowany przez Ciebie fragment mojego postu. Wyraźnie napisałem, że sprawdziłem dwa losowe serwisy po napisaniu przeze mnie pierwszego posta w tym temacie, więc Twoje słowa raczej są nietrafione. Pozatym nie sądzę, że programiści pracujący w allegro oraz programiści którzy napisali system banku, w którym mam konto, są głupimi muchami (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 08:40 |