![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam takie coś: I tutaj mam fragment jQuery: Kod $("ol#wizytowka div#wiecej").hide(); $("a#pokazwiecej").click(function(){ $(this).prev("div#wiecej").slideToggle(500) return false; }); I nie działa mi to. Czego oczekuję: Na początku po wczytaniu wszystkie divy#wiecej są niewidoczne (to działa). Teraz chcę, aby po kliknięciu na więcej chcę aby div#wiecej pokazywał się lub chował, ale do poszczególnego <li>. I nie wiem jak to zrobić (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ten post edytował zonkerman 19.07.2010, 17:03:50 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 589 Pomógł: 91 Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem dlaczego nie słuchasz ludzi którzy starają Ci pomóc. Musisz mieć unikalne id, taka jest idea całego atrybutu id, bo jeśli by tak nie było to czym by się różniło od atrybutu class? Zresztą atrybut id jako pole z bazy to jest marny pomysł.
Ja bym nie krył za pomocą JS`a bo jeśli nie zostanie wczytane całe drzewko DOM to ten tekst będzie widoczny co sprawi przy wolniejszych łączach efekt takiego niefajnego mrugnięcia/zniknięcia... Nie używaj taga <a/> jeśli nie jest to link. To kłóci się z tym co ma reprezentować ten znacznik.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 10:55 |