![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 1 Dołączył: 17.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy da się jakoś zrobic aby po dodaniu pliku przez pole input type=file w polu formularza widoczna byla nie cala sciezka dostepu do pliku tylko sama nazwa dodanego pliku?? pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 1 Dołączył: 17.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no tak ale z tego co widze to Twoja metoda działa dopiero po przesłaniu pliku przez formularz post. a mi chodzi o cos takiego,
ze w momencie klikniecia w przycisk przegladaj i dodania czegos to w polu input type=file pokazuje się sciezka do pliku (przed wyslaniem formularza) a ja bym chcial zeby pokazalo się tylko nazwa pliku.. mysle, ze js to zalatwi.. ale niestety nie wiem jak.. nie wiem czy odpalales kiedys strone z formularzem w przegladarce google chrom - jest to jedyna przegladarka ktora ma to ustawione domyslnie - pokazuje tylko nazwe zaladowanego pliku.. reszta ff, ie czy opera wszedzie w polu input file pokazuje sciezke dostępu.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 16:45 |