![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam takie pytanie - czy istnieje możliwość wywołania opcji SUBMIT za pomocą JavaScript ale z inną wartością ACTION niż jest podana w formularzu? Przyklad: kliknięcie submit wywola akcja.php a klikniecie buttona wywoła funkcje:
które też spowoduje użycie akcja.php a czy da się zrobić tak żeby normalny SUBMIT wykonywał action.php a button np jakasinnaakcja.php? Ten post edytował Flake 16.07.2010, 11:02:30 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dwie akcje bo jedna wystawia fakture (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a 2ga wyświetla tylko historie - niestety cały system jest już napisany - ja mam wprowadzić tylko poprawki - wiadomo, że łatwiej byłoby napisać od nowa no ale 'nie da się'
Z tego co czytam na necie (a teraz w Twoim poscie) to w momencie jakbym zrobił:
to powinienem w $_POST[] mieć wartość => 1 - niestety jak wyświetlam $_POST[] to nie mam w ogóle klucza 'wartosc' co dziwne bo cała reszta z formularza się ładnie pojawia w $_POST |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 01:30 |