![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 25 Dołączył: 27.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Pewnie niektórzy korzystają na swoich stronach z systemów płatności, w tym dotpay.pl, dlatego mam "mały" problemik. Otóż współpracuję z nimi ponad rok i trochę też zarabiam na Premium SMS. Dzisiaj jednak zalogowałem się i okazało się, że nie ma żadnych danych historycznych (zrealizowanych wypłat, pieniędzy z zeszłego miesiąca, które pod koniec tego miesiąca powinny wpłynąć mi na konto). I teraz pytanie, czy miał/ma ktoś podobny problem? Może to jakaś ich wewnętrzna awaria, problemy z bazą danych? Dodam, że nie dostałem kompletnie żadnej informacji - nic. Konto też nie zostało zablokowane, wszystko pięknie - tylko bez moich pieniędzy. Obecnie mam tylko zgromadzonych kilka groszaków zarobionych dzisiaj, od czasu tajemniczego zniknięcia. Z góry dziękuję za jakieś informacje. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
ja mam podobnie, skasowała mi się cała historia do dzisiejszego dnia, na szczęście mam system który robi mi automatycznie kopie zapasowe zawierające wszystkie dane jakie dotpay mi przekazuje. Myślę że to tylko awaria jednego z serwerów i za kilka dni wszystko wróci do normy. Gdy ktoś dostanie odpowiedź od dotpay to proszę o informację w temacie, ja również do nich napisałem i czekam, myślę że jutro już będę coś wiedział. Pozdrawiam Dawid |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 04:12 |