![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Od wczoraj szukam działającej klasy. która pobrała by mi nazwę przeglądarki z jej wersją oraz nazwę systemu operacyjnego. Próbowałem użyć przykładów z tej strony http://php.net/manual/en/function.get-browser.php ale pokazują się tylko błędy i nic poza tym. Może ktoś z Państwa posiada taką klasą i może podać mi do niej link. Będę bardzo zobowiązany za pomoc Ten post edytował redelek 16.07.2010, 07:11:27 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@radelek: Albo kłamczyszkujesz albo Ci informatyk źle Google zainstalował albo Cię Google banuje (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Anyway, taki stary user i szukać nie umie? (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Proszę, jakie piękne wyniki, tylko czekające na to, aż je..hm..odkryjesz... Jestem pierwszym wynikiem z Google, słowa kluczowe: php class browser identify. Ooo, klasa tam posiada nawet wszystkie funkcje jakich szukasz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@radelek: Albo kłamczyszkujesz albo Ci informatyk źle Google zainstalował albo Cię Google banuje (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Anyway, taki stary user i szukać nie umie? (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) eee nie działają, tylko nie będę wymieniał co znalazłem . To widziałem, ale nie chce działać. Dlatego pytałem się czy ktoś z Państwa posiada działającą klasę |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eee nie działają, tylko nie będę wymieniał co znalazłem . To widziałem, ale nie chce działać. Dlatego pytałem się czy ktoś z Państwa posiada działającą klasę Ta klasa działa, ale jak ktoś nie chce się czytać dokumentacji to żadna nie będzie działać (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 30.09.2025 - 04:33 |