![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,przeprowadzam niewielki research i mam kilka pytań do Was. czy
macie jakieś pomysły na to jak powinna wygladać dobra,atrakcyjna i interesujaca strona internetowa firmy, zajmujacej się branżą informatyczną i telekomunikacją?Jesli macie jakies wskazówki, piszcie!Na co najbardziej Wy zwracacie uwagę przy odwiedzaniu takich stron np. związancyh z pracą dla informatykow, programistów, specjalistów w branży IT? W jakiej technologii powinna byc stworzona strona?Z góry dzieki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobre oferty.
Imho temat bez sensu. Ludzie z IT są tacy sami jak inni. Działają te same zasady usability, marketingu etc. Jeśli chodzi o mnie. Strona by mnie przyciągnęła gdyby: 1. Była zrobiona tak, że sam bym się zastanawiał jak to jest zrobione 2. Nawiązywała do klasyki informatyki np. commodore 64, gier 8-bitowych - ponga, pac mana, mario, invadersa etc. 3. Może też nawiązywać to klasycznych zainteresowań geeków np. filmowych - tj. Startrek, Tron, Stargate. Nie wiem może gry RPG? 4. Była zrobiona w sposób interaktywny lecz bez użycia flasha - większosć programistów pracuje pod linuksem lub OS X. Wtyczka do flasha pod te systemy jest badziewna i bardzo skomplikowane aplikacje flashowe się po prostu tną. 5. Może komiks? 6. Z humorem Ten post edytował SHiP 14.07.2010, 16:37:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 05:15 |