![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 62 Pomógł: 2 Dołączył: 24.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki mały dylemat ponieważ do tej pory nie pisałem obiektowo i nie widzę jakoś zastosowań obiektowego.
Może mi ktoś opisać jakie klasy warto stworzyć budując cmsa bo mi jakoś wszystko pasuje strukturalnie... Myślałem żeby zrobić księgę gości obiektowo aby zapoznać się z obiektowym ale jakoś nie widzę zastosowania w księdze dla oop co w takiej księdze można by zrobić obiektowego? Czy opłaca się pisać klasę filtracji danych? Bo w wielu przypadkach wymagamy zupełnie innej filtracji... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 10 Dołączył: 13.02.2007 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Peter, może bezpośrednio nie ma DRY żadnego związku z OOP, ale pośrednio jak najbardziej tak. Przejrzyj proszę Cię parę aplikacji napisanych strukturalnie, a następnie obiektowo (najlepiej w frameworku) i wtedy będziesz miał zarys tego, o czym pisałem wyżej.
Robi się flame, bez sensu. -------------------- Nawet, jeżeli nie jesteś zainteresowany usługami IT ani outsourcingiem, a Twoją pasją jest programowanie - zobacz naszą stronę. Piszemy dużo fajnych use-caseów, jak podchodzimy do tematu programowania dla naszych klientów. A tak na co dzień tworzymy budujemy mvp oraz tworzymy platformę b2b.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:38 |