![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
.. nigdzie nie ma konkretnego rozwiązania.
Wyszukałem masę skryptów logowania ale niestety żaden nie działa. (IMG:style_emoticons/default/blinksmiley.gif) Ostatnio więcej uwagi poświęciłem temu:
Niestety nie działa. Nie wiem co jest nie tak. Dodam że tabela w bazie danych z użytkownikami nazywa się test_users. A login jest zapisany jako nick Hasło natomiast jako pass Próbowałem już kilkanaście różnych kombinacji. Zmieniałem nazwy konto na nick itd. ale nie przynosi to pożądanego rezultatu. Proszę o wskazówki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co wlasciwie okresla to 'konto' w tym zapytaniu?
Czy jest to nazwa rekordu gdzie trzymane sa nazwy uzytkownikow? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 12 Dołączył: 1.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co wlasciwie okresla to 'konto' w tym zapytaniu? Czy jest to nazwa rekordu gdzie trzymane sa nazwy uzytkownikow? Nie 'konto', tylko '$konto' to jest różnica. Ty to powinieneś wiedzieć. Może przetłumaczę całe zapytanie na polski, jeżeli dopiero zaczynasz:
Wybierz kolumnę id z tabeli user, gdzie rekord w kolumnie login jest równa zmiennej konto i rekord w kolumnie password jest równy zmiennej password. W tym znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Mi wygląda na poprawnie zapisane spróbuj może zamiast linijki 21 i 23 dać Ten post edytował lessi 13.07.2010, 16:57:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 16:55 |