![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2010 Skąd: łódzkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy istnieje gotowy skrypt blokujący te funkcje (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
Blokowanie scrolla i prawgo przycisku myszy na stronię |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2010 Skąd: łódzkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie mogę nioc znaleź;/ wszystko jest na zasadzie ze wszytko ładuje sie do jednej strony.
przechowywane jest w tabach i są tylko one po kolei ukrywane a nie ładowane z zewnątrz ;( |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie mogę nioc znaleź;/ wszystko jest na zasadzie ze wszytko ładuje sie do jednej strony. przechowywane jest w tabach i są tylko one po kolei ukrywane a nie ładowane z zewnątrz ;( Podaliśmy Ci informacje gdzie masz i czego szukać aby uzyskać taki efekt jaki potrzebujesz. Przestań się lenić. ps. Skie - nie wiem dokładnie co miałeś na myśli, ale w mincie użyłbym tego http://mintajax.pl/Dokumentacja/EvalScripts/ Ten post edytował !*! 9.07.2010, 13:07:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 15:03 |