![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
proponuje utworzyć temat z zagadkami...
Sprawdzimy kto jak umie rozwiązywać je... proszę na nie ,nie odpowiadać tylko przysłać prywatne wiadomości z odpowiedziami. na odpowiedzi czekam do 4.06.2005 zagadka: Jakie liczby naturalne napisane za pomocą dwu cyfr zwiększają się po usunięciu cyfry z lewej strony. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
#luq ta zagadka o dwojgu braci to stara jak świat, i szara jak papier. W każdym średnim anime się ona przewija. Aż do zbrzydzenia. A z tego co pamiętam to wystarczyło spytać się jednego z nich, którą drogę wskaże Twój brat, czy coś takiego, i to przeważnie było między jakimiś strażnikami wrót, ostatni taki motyw widziałem w Yu-Gi-Oh. A nawet w Bleachu chyba też to było.
@edit odpowiedz już padła a ja szukałem nazwy tej kreskówki yu-hi-oh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hahaha dobry jestem Ten post edytował cojack 7.07.2010, 20:47:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 20:54 |