![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Została mi zhackowana strona. Hacked by T33T. Wydaje mi sie, ze podmienil tylko index.html , lecz nie robilem backup'ow i nie mam takiego pliku. Czy moglibyscie mi podrzucic plik index.html pod phpbb by przemo? www strony to kaczorek.xaa.pl Nie chce stracic calej bazy danych...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 652 Pomógł: 47 Dołączył: 6.02.2010 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Została mi zhackowana strona. Hacked by T33T. Wydaje mi sie, ze podmienil tylko index.html , lecz nie robilem backup'ow i nie mam takiego pliku. Czy moglibyscie mi podrzucic plik index.html pod phpbb by przemo? www strony to kaczorek.xaa.pl Nie chce stracic calej bazy danych... Po pierwsze to przeskanuj sobie pc , bo watpie , ze ci zhackowali forum , zalezy jeszcze jakie , ale watpie , poprostu masz keyloggera na kompie , ktory wysyla twoje dane gdzies , zaopatrz sie w dobrego antywirusa +przeskanuj pc programem anti-malware lub zrób formata.Potem zmien passy, jezeli jeszcze ci nie zmienili , potem instaluj od nowa forum , a jesli masz hosting na proserwer.pl , ktos napisal , ze hosting zly , mam 3 miesiace u nich moje portfolio 0 problemow , ale co miesiac chociaz rob backupa,mozesz do nich napisac , czy nie maja backupa. z jakiej paczki (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Z tej paczki ktorej instalowales forum, ale pierw sprawdz czy masz wogole jakies pliki , laczac sie przez np. tc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 23:48 |