![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2008 Skąd: Ostrowiec Św. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem bowiem chciałbym aby za pomocą JS w html'u było: a potem jednak nie wiem jak coś takiego zrobić, największy problem sprawia mi tutaj żeby użyć w tagu HTML'a JS'u. Tj. nie wiem jak w rows="zmienna w JS" umieścić tą zmienną JS. Ten post edytował Proximus 4.07.2010, 20:30:36 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
ja nie wiem czy kolega kapuch widział że to jest temat o JS nie o JQuery, nie ma sensu zaprzęgać kobyły do ciągnięcia sanek.
Po pierwsze używanie eventów liniowych jest nie poprawne względem HTML'a, nauczcie się ludzie oddzielać warstwę prezentacji od warstwy "logicznej" aplikacji, nawet w głupim HTML'u. Po drugie jak już chcesz to zrobić to zrób tak: utwórz jakąś funkcję np
Nie wiem czy zadziała, pisałem z palca, po tym ustawiasz w span onclick="zmienIloscWierszy( 5 )" A jak nie o to chodziło to nie wiem ;] @edit tam na dole, kolega cojack nie widział bo mu się czytać nie chciało (IMG:style_emoticons/default/haha.gif) Ten post edytował cojack 5.07.2010, 00:19:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 12:40 |