![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki problem, umieszam screen z mojej stronki:
(IMG:http://img443.imageshack.us/img443/4610/niewidac.jpg) I chodzi mi o te podświetlenie postu. Jak piszę to bardzo słabo widać. Jak zlikwidowac te podświetlenie? Jak klikne obok postu to robi się fajny kolor,taki szary, gdzie wszystko widać. Ale jak znowu chce pisać znowu się białe tło robi i lipa. Strasznie to denerwuje. Help. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No dobrze, przepraszam. Więc słuchaj, najpierw znajdujesz sobie w ustawieniach czy gdzieś w panelu nazwę swojego skryptu forumowego, może to być phpBB, punBB albo jakiś inny. Potem klikasz w ten biały pasek z adresem na górze przeglądarki i wpisujesz tam: www.google.pl, tylko uważaj, żebyś się nie pomylił przy wpisywaniu. Pojawi ci się strona z takim kolorowym napisem Google i pod nim znowu powinien być taki pasek. Klikasz na niego i wpisujesz nazwę tego skryptu, wciskasz spację(taki długi przycisk na dole klawiatury) i potem "support" albo "polski support" i klikasz enter. Powinno ci się pojawić tak duużo teksu. Twoim zadaniem jest teraz wybranie jednego z niebieskich, podkreślonych napisów i kliknięcie w niego. I na tamtej stronie szukasz rozwiązania swojego problemu, bo od tego są supporty takich skryptów, żeby pomagać ludziom, którzy mają z nimi problemy. To trochę tak jakbyś szedł do fabryki zapytać dlaczego twoje urządzenie nie działa, zamiast zanieść je do serwisu, który się takimi urządzeniami specjalizuje.
No i żeby nie było to czekam na odpowiedź od ciebie a nie jakieś uwagi dotyczące mojego postu, ot co. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 19:34 |