![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2010 Skąd: Nowa Dęba Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.zpodziemia.pl
Witam wszystkich. Chciałbym Wam przedstawić mój portal muzyczny w którym znajdziecie wszystkie demówki do ściągnięcia. Jestem w 100% autorem kodu. Myślę, że jest się czymś pochwalić. Jest to ponad 12 tys. linijek. Jakieś 4 miesiące to pisałem. Także czekam na Wasze opinie (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 184 Pomógł: 0 Dołączył: 11.01.2010 Skąd: Nowa Dęba Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobra... no sumie musicie cos popsuc zeby sprawdzic. wiec tak. najpierw powiedzcie mi co zepsuliscie i w jaki sposob. czy mieliscie mozliwosc i czy zmieniliscie kod php? w jaki sposob zmieniacie mi dane w bazie danych? i czy zmieniliscie cos w bazie jezeli chodzi o hasla czy dane uzytkownikow? (bo to wazne) bo np. ja nie moge sie zalogowac ;/ widze ze po prostu powklejaliscie kod php i html i to dziala... pierwsze co bede musial to uusunac i zrobic tak zeby taki kod nie dzial wpisany np. w formualrzu lub nie dalo sie go dodac a po drugie musze zrobic cos z rejestracja...
i tam widzialem, ze na niektorych podstronach ktos dodal komentarz bez zalogowania pomimo ze pole dodaj komentarz bylo wylaczone... dodany komentarz 'zaloguj sie' jak ktos to zrobil? i najbardziej mnie boli ze zmieniacie mi dane w bazie... chyba nie macie hasla do bazy? tego raczej nie da sie wykrasc? bo to ze wstawiacie kod php czy html to raczej nie jest szkodliwe a upierdliwe bo musze kasowac badz wgrac kopie bazy... martwi mnie to ze znacie strukture tabel w bazie :/ ale musicie mi napisac jak to zrobiliscie.. nie macie wyjscia bo inaczej nie poprawie nic... ;/;/;/ wiecie w ktorym pliku jest haslo? i czy da sie to wygrasc w jakis sposob? np. przez wrzucenie jakiegos pliku na serwer? Ten post edytował slawo 4.07.2010, 14:49:57 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiecie w ktorym pliku jest haslo? i czy da sie to wygrasc w jakis sposob? np. przez wrzucenie jakiegos pliku na serwer? jesli da sie wrzucic plik php, badz nawet w innym jezyku, to wszystko da sie wykrasc, nawet sam kod php, a co za tym idzie - hasla do bazy danych etc. Chocby tak. 1. wrzucam plik php i pozniej go odpalam na twoim serwerze 2. w pliku tym pobieram cala strukture plikow na twoim serwerze 3. otwieram np. plik config.php funkcja fopen 4. pobieram dane i wysylam na maila, albo na swoj serwer. Albo poprostu kopiuje wszystkie pliki, metody sa rozne, ale jak pozwalasz na wrzucenie pliku innego niz pliki multimedialne, lub rar/zip, to juz masz problem. Jest jeszcze jeden problem, temat jest juz od kilku dni i wiele juz wskazowek dostales, a do dzis nic w tym kierunku nie zrobiles, wszystkie bledy ktore zostaly ci wytkniete nadal sa. Takze wez sie do roboty, bo ten komunikat na Twojej stronie tylko zacheca hakierow do psikusow (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował kapuch 4.07.2010, 16:22:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 14:23 |