![]() |
![]() |
-GrandBB- |
![]()
|
Goście ![]() |
Chciałbym na swojej stronce wstawić latajaca pszczółkę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No i znalazłem taki skrypt java:
tutaj:
słowo: 'bzyk' oznacza nazwę pliku graficznego: bzyk.gif W pliku index.html dodaję: No i obrazek pszczółki się wyświetla ale nie lata... Może mi ktoś poradzić co jest nie tak? W JAVIE jestem zielony. (IMG:style_emoticons/default/worriedsmiley.gif)
Powód edycji: [Cysiaczek]: zmieniłem tag
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Odpowiedz mi tylko na jedno pytanie - dlaczego uważasz, że wymaganie podania komunikatu błędu i innych potencjalnie przydatnych informacji jest gnojeniem?
Skoro to jest gnojeniem, to czym jest wymaganie, aby ktoś poświęcił 15-30 minut na coś, to TY powinieneś zrobić bez łaski? No powiedz mi, bo ja nie bardzo kumam, dlaczego mamy uruchamiać kod i sami sprawdzać, co jest z nim nie tak? Człowieku - nikt Cię tu nie gnoi - po prostu wymagamy, abyś dał nam maksimum informacji, które jesteś w stanie uzyskać sam. Jesteś zielony? Ok, podałem Ci kroki, które powinieneś wykonać, ale Ty wolałeś w tym czasie pisać smuty ;]. Tym samym nie mogę Ci pomóc, bo nie wiem co jest zepsute. Rozumiem, że mam teraz to wszystko uruchamiać, sam sprawdzić komunikaty błędów, naprawić i powiedzieć Tobie jak to zrobiłem, albo od razu dać gotowy listing? To nie tak działa pomoc "zielonym", a przynajmniej nie na tym forum. Proponuję, żebyś ochłonął i w końcu podał te komunikaty błędów. Cytat Powaliło mnie to. Wczoraj tak samo byłem u elektronika samochodowego i powiedziałem że nie działa mi centralny zamek i żeby mi zrobił a on do mnie: PAN mi powie jak mam Panu to zrobić? Wkur.... się, zabrałem żonę i pojechałem do innego i mi zrobił od ręki. Dostrzegasz subtelną różnicę pomiędzy pomocą a zleceniem? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 05:16 |