![]() |
![]() |
-GrandBB- |
![]()
|
Goście ![]() |
Chciałbym na swojej stronce wstawić latajaca pszczółkę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No i znalazłem taki skrypt java:
tutaj:
słowo: 'bzyk' oznacza nazwę pliku graficznego: bzyk.gif W pliku index.html dodaję: No i obrazek pszczółki się wyświetla ale nie lata... Może mi ktoś poradzić co jest nie tak? W JAVIE jestem zielony. (IMG:style_emoticons/default/worriedsmiley.gif)
Powód edycji: [Cysiaczek]: zmieniłem tag
|
|
|
![]() |
-GrandBB- |
![]()
|
Goście ![]() |
Czy napisałem "w swoim wcześniejszym poście", że znam PER FETTO Java albo JavaScript? Zaledwie małe podstawy, do tego jak coś przerobić a nie pisać od podstaw, dlatego proszę o pomoc. Spoko rozumiem, pewne zasady obowiazują ale nie do tego żeby ktoś kogoś od razu gnoił. CHYBA PO TO JEST TEN DZIAŁ zrobiony bo JESTEM ZIELONY W TYM?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? Więc prosze o praktyczną POMOC, o ile PAN ADMIN wie co to jest? Zreszta skoro tak macie pomagać to ZBĘDNY jest ten dział. Bo przyjdzie moja mama zapyta jak stworzyć pierwszy plik HTML a wy ją wyśmiejecie. No ludzie bez jaj. No nic zapytam na innym forum.
Dobra zbędne moje gadanie bo jak zwykle wyższe sfery lubią zgnoić człowieka. Usuńcie moje konto i ten temat całkowicie. "Raczkujesz w tematyce WWW (PHP, SQL, (X)HTML, CSS, JS)? Tutaj możesz stanąć na nogi." (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif) Powaliło mnie to. Wczoraj tak samo byłem u elektronika samochodowego i powiedziałem że nie działa mi centralny zamek i żeby mi zrobił a on do mnie: PAN mi powie jak mam Panu to zrobić? Wkur.... się, zabrałem żonę i pojechałem do innego i mi zrobił od ręki. TAK SAMO JEST Z WAMI. No cóż.... Życzę powodzenia w Pomocy innym... (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 19:57 |