![]() |
![]() |
-GrandBB- |
![]()
|
Goście ![]() |
Chciałbym na swojej stronce wstawić latajaca pszczółkę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) No i znalazłem taki skrypt java:
tutaj:
słowo: 'bzyk' oznacza nazwę pliku graficznego: bzyk.gif W pliku index.html dodaję: No i obrazek pszczółki się wyświetla ale nie lata... Może mi ktoś poradzić co jest nie tak? W JAVIE jestem zielony. (IMG:style_emoticons/default/worriedsmiley.gif)
Powód edycji: [Cysiaczek]: zmieniłem tag
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Tak, kwestionuję, ale przede wszystkim Twoją umiejętność zadawania pytań. Jak można Ci pomóc, skoro nawet nie wysilisz się i nie dasz komunikatów błędu jakie generuje JavaScript?
Zainstaluj w Fierefoxie rozszerzenie Firebug, uruchom i przekopiuj chociaż błędy z zakładki Konsola. Mamy kopiować skrypt i go dla Ciebie debugować? Wydaje mi się, że to jednak Ty powinieneś to zrobić. Cytat to zapytam u konkurencji a adminów poproszę o usunięcie konta. Z całym szacunkiem, ale php.pl z nikim nie konkuruje, zwłaszcza w dyscyplinie "darmowy helpdesk". Jest to forum dla programistów i pewne minima obowiązują. Z Twojego innego postu wnioskuję, że posiadasz na tyle wiedzy i na tyle znasz środowisko programistów, że doskonale zdajesz sobie sprawę, jakie faux pas popełniasz. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 10:38 |