![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 2.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, to mój pierwszy post.
Na bierząco korzystam z forum, ale dzisiaj nie znalazłem rozwiązania nurtującego mnie problemu. Otóż problem jest następujący: Mam taki bardzo długi formularz, którego ja nie tworzyłem. Musze z niego zrobić trzystronicowy. Nie mam pomysłu jak się za to zabrać... myślałem nad rozwiązaniem js, ale nei wiem, czy nie popsuje to modelu wysyłania. również rozwarzałem stworzenie trzech zakładek, ktore po kliknieciu robia sie visible, a pozostałe dwie robi hidden, ale tez nei wiem jakie to będzie miało odzwierciedlenie przy POST. Poniżej formularz:
Bardzo proszę o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 322 Pomógł: 15 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A dopisze się jeszcze do tego tematu bo ciekawi mnie jedna rzecz. @thek piszesz że dane w formularzu będą się wypełniały z sesji, tak więc w inpucie w parametrze value musi być wpisane np. $_SESSION['producent']. I teraz moje pytanie, czy jeżeli mam puste zmienne sesyjne (sytuacja kiedy jestem na przykładowym form1.php i dopiero zaczynam wypełniać formularz) to czy prawidłowo wyświetli się formularz?
@husky999 koniecznie zrób walidacje danych bo złożyłem u Ciebie zamówienie nie wypełniając żadnego pola |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 23:22 |