![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam taki problem, umieszam screen z mojej stronki:
(IMG:http://img443.imageshack.us/img443/4610/niewidac.jpg) I chodzi mi o te podświetlenie postu. Jak piszę to bardzo słabo widać. Jak zlikwidowac te podświetlenie? Jak klikne obok postu to robi się fajny kolor,taki szary, gdzie wszystko widać. Ale jak znowu chce pisać znowu się białe tło robi i lipa. Strasznie to denerwuje. Help. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 27.06.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra zrobiłem, ten plik był z rozszerzeniem .tpl, a nie .css, przeszukałem wszystkie pliki i dało rade. Pozdro.
Mam jeszcze jeden problem no w sumie 2:P Pierwszy to taki że gdy chce napisać post, albo np. kliknąc "odpowiedz" lub edytuj, wyskajuje biała strona i napis: Cytat Server encountered an internal error. Nie wiem co się stało działało wszystko. Drugi problem to taki że obok nazwy użytkownika jest pogrubiony napis "Kliknij". Nie wiem jak to usunąc, klikam na to to jakaś krateczka pod spodem sie pojawia. Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 21:15 |