Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [SZUKAM] Sponsor do rozpromowania serwisu/sponsoringu nagród!
Razer

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

poszukuję sponsora do najnowszej strony z nagrodami. Głównie chodzi o kwoty do ~1000zł. Kapitał zostanie przeznaczony na promocje serwisu (m.in. reklamy, kubki, koszulki i smycze z logiem strony), pierwsze nagrody. Potrzeba Nam też dobrego serwera dedykowanego.

Co mogę zaoferować?
1. Jeśli firma/osoba prywatna posiada swoją stronę www, umieszczenie na stronie linku reklamowego. Banner będzie znajdował się w widocznym miejscu oraz w zakładce "Linki reklamowe" (kliki od Naszych userów);
2. Jeśli sponsor nie posiada www, umieszczę dane/logo firmy w stopce strony jako "patron" - oraz w listach gratulacyjnych dla użytkowników, którzy coś wygrali.

Jest możliwość połączenia obu tych ofert.

Strona została uruchomiona dziś ok. 14:30 - do tego czasu zapisało się ok. 65 użytkowników.

Jesteś zainteresowany ofertą? GG: 13968055

Pozdro,
Razer
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Blame

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam, jestem super imba sponsorem. Mam tyle kasy, że z chęcią wspomógłbym jakiś startujący projekt. Kiedy zobaczyłem Twój temat poczułem się jak mały murzynek, który pierwszy raz dostaje do ręki wuwuzele, ogólnie byłem bardzo szczęśliwy. Po przeczytaniu Twojego postu, ogarnęła mnie huraoptymistyczna euforia! "Moja własna twarz, jako logo na stronie głównej to jest to!" - pomyślałem. Dopiero po paru godzinach radosnego gapienia się na mój 60 calowy monitor doszło do mnie, iż nie podałeś żadnego adresu www. Nie zraziło mnie to jednak, prędko zawołałem swojego nadwornego wróżbitę, który z pomocą Google i Wikipedii ustalił 4 pierwsze litery adresu a mianowicie : "www.". Biedak nadal pracuje ale ja wierzę, że w końcu się mu uda. Jak tylko odkryję cały link do strony bezzwłocznie się z tobą skontaktuję.
Abdullah B'hati

Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 16.10.2025 - 04:46