![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 95 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2008 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Przeczytałem ostatnio dużo na temat tokenów i sporządziłem sobie listę cech dobrego, ciezkiego do zlamania tokena: bez stalego tla z roznymi czcionkami z blisko siebie ustawionymi literami z deformacjami oraz ze zmieniającym pozycję tekstem Zgadza sie? Przed chwilą wpadlem na pomysl zeby wyswietlac obrazek z literami i cyframi: czlowiek mialby wpisac tylko cyfry. Czy te rozwiazanie mogloby byc trudne do zlamania dla botów? Bardzo prosilbym o odpowiedzi na moje 2 pytania ;p |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 3 Dołączył: 25.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaję mi się że jeżeli będzie to twój autorski system to nie masz się o co martwić do jednego czy kilku serwisów nikomu nie będzie się chciało pisać bota.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wydaję mi się że jeżeli będzie to twój autorski system to nie masz się o co martwić do jednego czy kilku serwisów nikomu nie będzie się chciało pisać bota. Jak komuś będzie zależało to znajdzie gotowego bota lub zleci napisanie takiego bota - lub sam to zrobi. Co do pytania o deformacje obrazka: http://wortal.php.pl/wortal/artykuly/php/b...1_captcha_w_php |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 15:14 |