![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Prosiłbym doświadczonych programistów o radę, z jakiego skorzystać frameworka. Mam w zamysle stworzenie pewnego portalu "spolecznosciowego", oferujacego pewne usługi dla userów. Ważna dla mnie byłaby wydajnośc, gdyż chciałbym rozwinąć ten pomysł, docelowo postawic go na dedyku itp... Odpadaja wszelkie gotowe rozwiazania typu CMS- joomla, drupal. Pisanie totalnie od podstaw wydaje sie takze bez sensu. Rozsadny byłby jakiś framework, ktory zapewnil by mi szkielet. Tylko jaki? Proszę o radę. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 84 Dołączył: 27.11.2008 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Osobiście z kohana3 nie korzystam i nie zamierzam - HMVC mi po prostu nie odpowiada. Na dwójce oparłem trochę projektów, szczególnie w połączeniu z komponentami Zend-a daje większe możliwości. No i też bugów w niej nie brakuje - co jest czasem irytujące, ale nie widzę alternatywy na mniejsze projekty w tym momencie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 12:18 |