![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 6 Dołączył: 26.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam oto taki kod leveli użytkownika:
próbuje zrobić tak aby poza nr levela była pokazana belka a długość jej pokazywałby ile np % jest aktualnie zdobyte w danym levelu. dodałem jescze css:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
~pedro84:
Cytat Wybacz, ale czy Ty jesteś kretynem? Żółta kartka, pilnuj się. Cytat Ogólnie to sprawa jest trochę bardziej skomplikowana, bo żeby pokazać aktualny procent zdobytego doświadczenia, musimy znać jego całość. To zależy głównie od tego, czy do każdego następnego poziomu jest potrzebne tyle samo punktów, czy im wyższy poziom tym więcej, to raz. Ludzie, obliczanie procentów jest w podstawówce... Różnica między zakresami = N, bieżący poziom = x, do wzoru wystarczy podstawić, uch... Cytat width: Xunit; jak już. Cytat Wiem ile to się równa ale nie mam pojęcia gdzie to wpisać! http://rtfm.killfile.pl - jakoś wszyscy zrozumieli to tak, że pytałeś, jak to policzyć. I czasem naprawdę warto się zastanowić kilkukrotnie, tak samo przeczytać swoją wypowiedź, bo nikt nie siedzi w Twojej głowie i nie wie, co tak naprawdę miałeś na myśli, a co przekazałeś tekstem. I radzę skończyć jakiekolwiek personalne wycieczki, macie od tego PW. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 06:12 |