![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 6 Dołączył: 4.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jak wam się podobał tegoroczny egzamin na Ti? Oczywiście pytanie do tych, którzy pisali dziś ten egzamin. Jak dla mnie trochę przesadzili z pytaniami z elektroniki, z schematów modemu, karty dźwiękowej, karty sieciowej. Początek był do bani, ale sam zrobiłem kilka głupich błędów nie wiem czemu :/. Ale raczej chyba zdałem (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) więc nie było źle. Fakt, że było dużo rzeczy nowych, które się nigdy wcześniej nie pojawiały i bądźmy szczerzy, wątpię, że któraś szkoła na UTK robiła tak dokładnie takie schematy. Chyba, że to moja szkoła taka słaba (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) . W każdym razie dzielcie się wrażeniami. Pozdro ;D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Hieroshima.... Powiedzmy, że miałem ostrych aż do przegięcia czasem, ale ludzkich jeszcze (nie wszyscy jednak tacy byli i zdarzało mi się podchodzić do tego samego kolokwium po X razy tylko dlatego, że inaczej sprawę widziałem).
Cytat jeśli dojdziesz do dobrego wyniku w inny poprawny sposób, to też dostaniesz za to punkty Zależy od nauczyciela karolrynio. Nie jest to bowiem reguła. Inna sprawa, że za takie zadanie niekoniecznie otrzymasz maksymalną liczbę punktów. Upierdliwy lub złośliwy nauczyciel może odjąć z wyniku Ci dużą część, "bo nie robiłeś metodą do tego zadania przeznaczoną". Ja pamiętam jak siostrze pokazałem metody, które pozwalały na geometrii obliczyć powierzchnię bez uciekania do liczenia na 2 kartki. Był od tego jeden wzorek. Siostra za zadanie dostała 0 punktów, bo nauczycielka go nie znała. Z nauczycielką ową długo moja siostra się jeszcze użerać musiała i ostatecznie mało matury przez nią nie zdała z matmy. We wrześniu walczyła i nawet wtedy nauczycielka o mało jej nie uwaliła, choć na wszystko odpowiedziała. Nauczycielka bowiem się czepiała byle drobiazgów by ją uwalić.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 11:34 |