![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem jak zrobic efekt najazdu za posrednictwem php. chodzi mi o to np zeby tlo w elemencie <td> tabeli zmienialo sie po najechaniu myszka. jakich funkcji wogole trzeba urzyc zeby php wygenerowal mi tabele? a jej argumenty mogl przetwarzac jako zmienne?? :oops: pewnie to banalne pytania ale dopiero sie uuucze (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam wrazenie, ze ta dyskusja prowadzi donikad. Nie ma sensu rozpoczynac wojny i pograzac sie w temacie kto jest cham, a kto nie. Wezmy pod uwage, ze to jest przekaz pozawerbalny, pozbawiony emocji i trzeba bardziej uwazac na to, co sie pisze, bo maly sarkazm w formacie txt, zle odczytany moze wydac sie cholernym chamstwem.
Ciesze sie, ze zainteresowales sie tematem. Mam nadzieje, ze inni tez poswiecili minute za przemyslenia. zdroovia! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.09.2025 - 18:41 |