![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Potrzebuje skrypt do wyciagania pewnych danych z pewnej strony ![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 24 Dołączył: 21.05.2010 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Czyli zwraca pusta tablice, czemu?
Musiales wpisac zle dane, tzn przejrzyj zrodlo w przegladarce tej strony i wyszukaj tego czego potrzebujesz. Skopiuj dokladnie miedzy ktorymi tagami wystepuje tekst, ktorego szukasz i wstaw do preg_match. Zrobilem sobie na probe na localhost taki skrypt, wedlug tego co ci napisalem (myslalem ze moze zly wzorzec zrobilem), ale u mnie dziala. W jednym pliku mam:
a w drugim i wyswietla mi: Cytat Array ( [0] => Array ( [0] => Dane do pobrania ) [1] => Array ( [0] => Dane do pobrania ) ) czyli OK. Sprawdz jeszcze co ci zwraca file_get_contents: Po file_get_contents i najlepiej wstaw to echo miedzy <textarea></textarea>, zebys widzial caly kod. Ten post edytował lepmajster 21.06.2010, 20:29:52 -------------------- Naciśnij POMÓGŁ, jeśli mój post był pomocny :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:34 |