![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Proszę o zamieszczenie zadań/projektów które pozwolą mi praktycznie zmierzyć się z PHP. Prosił bym o zadania/projekty które są z prawdziwego zdarzenia, takie, które trafiają się podczas zawodowej pracy jako programista. Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Taki mój przykład wymyślony w 2 minuty:
Portal społecznościowy dla muzyków a tam: - forum dyskusyjne - możliwość rejestracji własnego zespołu - pełny profil tj. zdjecia, filmy, pobieranie wpisow z twittera etc - możliwość dodawania własnych utworów - edytor nut + możliwość odtworzenia ich na stronie - Mała przestrzeń dla osób piszących teksty do piosenek - możliwosć rejestracji muzyków, którzy uczą grać + możliwość dodawania przez nich lekcji(opłaty za lekcje za pomocą paypal, sms oraz przelewem) - Sklep ze sprzętem muzycznym Myślę, że wyczerpałem najważniejsze i najczęstsze problemy biznesowe. Masz też przykład pokazujący, że czasem klient potrzebuje czegoś ekstra(edytor nut). PS: Nie rozumiem wypowiedzi Zbłąkanego. Ja chciałbym statek kosmiczny z napędem podprzestrzennym. I co z tego? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 12:30 |