![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam oprogramowanie WAMP Krasnal.
Rzeczywiście z tego co widzę w Wikipedii to może się przydać; wybór nawet zbyt duży bo jest FoxServ,Krasnal serv,VertrigoServ,WampServer,WebServ i XAMPP Podobno Krasnal jest stary, co można wybrać nowego? P.S. Chciałem to umieścić w dziale Przedszkole, ale miałem komunikat, że w tym dziale tekst musi być opatrzony tagami - co to znaczy? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Chcesz normalnie pracować zainstaluj sobie Linuksa. I w czym miałby niby pomóc sam fakt, że system jest Linuks? Zarówno pod *nixami jak i Windowsami da się odpowiednio skonfigurować Apacha/PHP/MySQL i całą resztę - co więcej... robi się to praktycznie tak samo.To jest "rodzinne" środowisko dla wszelkiej maści języków programowania. Poza tym przechodzenie na Linuksa w momencie, gdy nie umie się nawet zainstalować i skonfigurować samodzielnie swojego środowiska pracy to chyba najgłupszy z możliwych pomysłów. A ja tak jak i darko radziłbym samemu sobie skonfigurować od podstaw - przynajmniej się nauczysz podstaw administracji Apachem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 16:54 |