![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Wczoraj ukończyłem wersję testową nowej,ulepszonej wersji mojej witryny, którą prowadzę wraz ze znajomymi. Chciałbym poddać ją Waszej ocenie. Jestem otwarty na krytykę, sugestie i znalezione błędy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://www.psychowsparcie.org |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Van Pytel
Poprawiony kolor linków, tymczasowo, bo docelowo to miejsce ma wyglądać tak jak to w zakładce z forum. @patryczakowy Pozostałości z poprzedniej wersji testowej, dzięki za zauważenie. @r4xz Szablon kupiony, owszem, może logo za duże, spróbuję je zmniejszyć. Prezentacja danych jest do dopracowania - co proponujesz? Tzn inaczej: co dzisiaj jest "trendy"? Co do niedziałającego linka - Tinymce jakoś dziwnie zainterpretował tekst przeklejony z Worda, muszę się temu przyjrzeć. Dzięki wszystkim za dotychczasowe "wytknięcia" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) W końcu to dopiero faza testów (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Tobol 6.06.2010, 21:33:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 18:10 |