![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 0 Dołączył: 9.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pytanie, znacie moze jakis serwis gdzie umozliwiaja uslugi premium sms? Chodzi mi o to zeby na mojej stronie poprostu miec skrypt dotujacy aby uzytkownik wpisywal tresc i wysylal sms a w odpowiedzi dostawal kod zwrotny. A dokladniej chodzi mi o taki gdzie nie potrzebne jest narazie nr konta w banku itd. czy jest mozliwosc aby kasa z smsow wyplacic naprzyklad na paypal albo jakis inny podobny serwis? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, Mam pytanie, znacie moze jakis serwis gdzie umozliwiaja uslugi premium sms? Chodzi mi o to zeby na mojej stronie poprostu miec skrypt dotujacy aby uzytkownik wpisywal tresc i wysylal sms a w odpowiedzi dostawal kod zwrotny. A dokladniej chodzi mi o taki gdzie nie potrzebne jest narazie nr konta w banku itd. czy jest mozliwosc aby kasa z smsow wyplacic naprzyklad na paypal albo jakis inny podobny serwis? Dotpay. Ale SMS Premium to najgorsze wyjście, kasa z tego jest niewielka (czyt. prowizje są b. wysokie). Nie jest potrzebny numer konta? Coś mi się zdaje, że ktoś "na lewo" chce zarabiać. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 14:10 |