![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Z racji odpłatnej wersji uploadu w CKeditora, chciałem wykorzystać upload z FCKeditora. Znalazłem w necie kiedyś na to rozwiązanie. Niestety, wciąż wyświetla mi się błąd:
The server didn't reply with a proper XML data. Please check your configuration Kombinuję na wszelkie sposoby, bez efektu. Starł się ktoś już z tym problemem? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oczywiście owy folder istnieje. znalazłem błąd literowy w nazwie katalogu po jego usunięciu pojawiło się coś w rodzaju spisu katalogów z tą różnicą że tam gdzie powinny być katalogi mam komunikat: Cytat [ // // jQuery File Tree Lasso Connector // // Version 1.00 // // Jason Huck // http://devblog.jasonhuck.com/ // 1 May 2008 // // History: // // 1.00 - released (1 May 2008) // // Output a list of files for jQuery File Tree // !action_param('dir') ? abort; var('dir') = action_param('dir'); var('files') = file_listdirectory($dir); '
'; iterate($files, local('file')); #file->beginswith('.') ? loop_continue; if(#file->endswith('/')); ' ' + #file + ' '; else; local('ext') = #file->split('.')->last; ' ' + #file + ' '; /if; /iterate; ' '; ] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 17:56 |