![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Mój problem polega na kodzie php, który muszę ukryć/zahashować przed edycją, a jednocześnie udostępnić użytkownikom. Jak mógłbym tego dokonać ? Pozdrawiam. Hash / Cookiedesign Ten post edytował HasH1 30.05.2010, 14:47:21 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Wykorzystywalbym to do skryptow ktore moglby kupic kazdy uzytkownik za np. smsa na miesiac. przy kupowaniu podawaloby sie adres domeny na ktorej ma skrypt dzialac. Wtedy zostalby aktywowany skrypt tylko na podana domene. Aby blokada dzialala musialby skrypt laczyc sie z moja baza danych w ktorej bedzie zapisane jaki skrypt i gdzie ma dzialac. Jest jakis inny sposob aby to dzialalo? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Wykorzystywalbym to do skryptow ktore moglby kupic kazdy uzytkownik za np. smsa na miesiac. przy kupowaniu podawaloby sie adres domeny na ktorej ma skrypt dzialac. Wtedy zostalby aktywowany skrypt tylko na podana domene. Aby blokada dzialala musialby skrypt laczyc sie z moja baza danych w ktorej bedzie zapisane jaki skrypt i gdzie ma dzialac. Jest jakis inny sposob aby to dzialalo? Tak, tak. W Przypadku gdy serwer MySQL Ci padnie ktoś ma nieużyteczny skrypt. Poza tym, co za problem usunąć (zlokalizować i wywalić) te fragmenty z kodu? Żaden. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 19:40 |