![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 6 Dołączył: 4.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym dać do oceny moją nową stronkę (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) . Jest to firmowa strona producenta dywaników w bielsku- białej.
www.relana.pl Dzięki za oceny Oceni ktoś? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Przepraszam, że się narzucam, ale wszędzie oceniacie, a tu nikt się nie odezwał (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował hieroshima 3.05.2010, 10:45:38 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 163 Pomógł: 10 Dołączył: 9.11.2007 Skąd: Goleniów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie wygląd przeciętny bardziej postawił bym na prostote i wywalił ten flashowy banner, do tego strona podatna na XSS przy zamawianiu produktu, do tego mam możliwość zamówienia nie istniejącego produktu poprzez zmienienie danych GET.
Pozdrawiam Ten post edytował frytek92 30.05.2010, 09:20:27 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 6 Dołączył: 4.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie wygląd przeciętny bardziej postawił bym na prostote i wywalił ten flashowy banner, do tego strona podatna na XSS przy zamawianiu produktu, do tego mam możliwość zamówienia nie istniejącego produktu poprzez zmienienie danych GET. Pozdrawiam Czyli ogólnie formularz jest podatny na ataki tak? Oprócz niego wszystko jest w miarę bezpieczne? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 23:49 |