![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
nie mogę sobie poradzić z następująca opcją: Chciałbym wysłać aktualny adres URL na podany przez użytkownika adres e-mail. Aktualny URL pobieram przez:
Co mam zrobić dalej? Z wysłaniem takiej wiadomości na podany przez użytkownika adres e-mail sobie poradzę, jednak nie mam pojęcia jak przesłać link. Chciałbym, aby na stronie był odnośnik typu "wyślij tą stronę", użytkownik klika na niego i pojawia się na następnej stronie prosty formularz: "wpisz adres znajomego", w treści tego maila byłby m.in. link do podstrony, z której ktoś wyśle maila. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem polega na tym, że jesli wstawię $adres w pliku wykonawczym (mail.php), ktory wysyla maila,
wiadomosc dochodzi z adresem www.costam.pl/mail.php a chciałbym zeby adres byl do podstrony, na ktorej znajduje się odnośnik "wyślij tą stronę do znajomego". Nie wiem jak wyslać taki url na maila. Nie chcę też ręcznie wpisywać tego linku, ponieważ takich podstron mogą byc tysiące. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 19:58 |