![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam potrzebuje kontaktu z anty spamem. CHodzi oto zeby jesli jakies pole nie zostanie wypelnione to nie wysle wiadomosci i pojawi sie text wiadomosc nie zostala wyslana. Jezeli zostanie uzyty hosting poczty (gmail, o2 itp) inny niż zapisany na liscie np ktos napisze fasasfafs@fafsafsa.com to tez nie wysle i pojawi sie text. Wiadomosc mozna wyslac raz na 4-5 minut. To by było mniejwiecej tyle.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
kapuch tempy jestes czy udajesz (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Jak by robot-site byla moja strona to po jakiego *** miał bym robic kontakt ktory na tej stronie jest oraz zamowienia ktore tez na tej stronei sa ?! wez sie walnij zeby nie przeklnac w glowe ok. I owszem dodalem adres mojej strony dla takich jeb*****ch ludzi jak ty... a co do szablonu to on mi zrobil szablon strony na zamowienie i to taki przykladowy bo juz grafik pracuje nad nowym... a od mojej ortografi sie odpierdol bo to ze nie uzywam jej na forach nie znaczy ze zawsze jej nie uzywam. Wiesz co wez sie juz lepiej nie odzywaj bo sie osmieszasz coraz bardziej
Ten post edytował DestiX 30.05.2010, 17:46:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 15:53 |