Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [PHP]kontakt z antyspamem
DestiX

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

witam potrzebuje kontaktu z anty spamem. CHodzi oto zeby jesli jakies pole nie zostanie wypelnione to nie wysle wiadomosci i pojawi sie text wiadomosc nie zostala wyslana. Jezeli zostanie uzyty hosting poczty (gmail, o2 itp) inny niż zapisany na liscie np ktos napisze fasasfafs@fafsafsa.com to tez nie wysle i pojawi sie text. Wiadomosc mozna wyslac raz na 4-5 minut. To by było mniejwiecej tyle.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
DestiX

Ostrzeżenie: (10%)
X----

kapuch a z kad wiesz ze zamowienia maja dotyczyc php ?! i na jakiej podstawie tak twierdzisz ?! wystarczylo by abys wszedl na moja strone (www.Destix.tk) do zakladki download i zobaczyl co tam pisze... Ja robie skrypty do sampa (san andreas multiplayer) a nie php... Poza tym prosty formularz potrafie zrobic ale nie potrafie anty spamu zrobic i licze na to ze ktos mi to zrobi lub poda link do wlasnie takiego skryotu lub instrukcji jak napisac

Ten post edytował DestiX 30.05.2010, 07:54:50
+Quote Post
kapuch

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(DestiX @ 29.05.2010, 22:44:23 ) *
kapuch a z kad wiesz...

Z kątowni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pisze sie SKĄD!!!

Cytat(DestiX @ 29.05.2010, 22:44:23 ) *
... licze na to ze ktos mi to zrobi...

Niech odpowiedzia bedzie cytat z Twojej strony
Cytat
Zamówienia oczywiście są odpłatnie zależy też ich cena od wymagań klienta

PS. Napisalem Ci jak to zrobic, oczywiscie na gotowca z mojej strony nie licz.
PS 2: Na stronie chwalisz sie znajomoscia PHP/MYSQL, wiec sorry, ale skoro posiadasz takie umiejENtnosci (btw. popraw to na umiejĘtnosci, bo kole w oczy, tym bardziej, ze to naglowek), to powinienes dac sobie z tym rade.
Jak dostaniesz zamowienie na skrypt PHP, ktorego nie bedziesz potrafil sam napisac, to tez bedziesz liczyl na gotowca na tym forum? No i czy wtedy podzielisz sie zarobkiem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Proponuje dodac tam, ze na PHP znasz sie slabo, bo jesli ew. klient zapozna sie z Twoja "znajomoscia" PHP, to ma prawo pomyslec, ze na reszcie znasz sie tak samo (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
I nie pomysl sobie, ze napisalem to po zlosci.

Ten post edytował kapuch 29.05.2010, 23:12:54
+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 4.10.2025 - 15:48