![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam potrzebuje kontaktu z anty spamem. CHodzi oto zeby jesli jakies pole nie zostanie wypelnione to nie wysle wiadomosci i pojawi sie text wiadomosc nie zostala wyslana. Jezeli zostanie uzyty hosting poczty (gmail, o2 itp) inny niż zapisany na liscie np ktos napisze fasasfafs@fafsafsa.com to tez nie wysle i pojawi sie text. Wiadomosc mozna wyslac raz na 4-5 minut. To by było mniejwiecej tyle.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
kapuch a z kad wiesz ze zamowienia maja dotyczyc php ?! i na jakiej podstawie tak twierdzisz ?! wystarczylo by abys wszedl na moja strone (www.Destix.tk) do zakladki download i zobaczyl co tam pisze... Ja robie skrypty do sampa (san andreas multiplayer) a nie php... Poza tym prosty formularz potrafie zrobic ale nie potrafie anty spamu zrobic i licze na to ze ktos mi to zrobi lub poda link do wlasnie takiego skryotu lub instrukcji jak napisac
Ten post edytował DestiX 30.05.2010, 07:54:50 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kapuch a z kad wiesz... Z kątowni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pisze sie SKĄD!!! ... licze na to ze ktos mi to zrobi... Niech odpowiedzia bedzie cytat z Twojej strony Cytat Zamówienia oczywiście są odpłatnie zależy też ich cena od wymagań klienta PS. Napisalem Ci jak to zrobic, oczywiscie na gotowca z mojej strony nie licz. PS 2: Na stronie chwalisz sie znajomoscia PHP/MYSQL, wiec sorry, ale skoro posiadasz takie umiejENtnosci (btw. popraw to na umiejĘtnosci, bo kole w oczy, tym bardziej, ze to naglowek), to powinienes dac sobie z tym rade. Jak dostaniesz zamowienie na skrypt PHP, ktorego nie bedziesz potrafil sam napisac, to tez bedziesz liczyl na gotowca na tym forum? No i czy wtedy podzielisz sie zarobkiem? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Proponuje dodac tam, ze na PHP znasz sie slabo, bo jesli ew. klient zapozna sie z Twoja "znajomoscia" PHP, to ma prawo pomyslec, ze na reszcie znasz sie tak samo (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) I nie pomysl sobie, ze napisalem to po zlosci. Ten post edytował kapuch 29.05.2010, 23:12:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 15:48 |