![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Z racji odpłatnej wersji uploadu w CKeditora, chciałem wykorzystać upload z FCKeditora. Znalazłem w necie kiedyś na to rozwiązanie. Niestety, wciąż wyświetla mi się błąd:
The server didn't reply with a proper XML data. Please check your configuration Kombinuję na wszelkie sposoby, bez efektu. Starł się ktoś już z tym problemem? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 21.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak już działa, ale działa tylko gdy odpalam filemanagera z buttona "Przeglądaj", jeśli odpalama z buttona "Wyślij" (szybki upload), wtedy co prawda otwiera okno do pobrania pliku, np. z pulpitu, ale nie można go upload'wać na serwer...
Dzieki Pozdro:-) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
tak już działa, ale działa tylko gdy odpalam filemanagera z buttona "Przeglądaj", jeśli odpalama z buttona "Wyślij" (szybki upload), wtedy co prawda otwiera okno do pobrania pliku, np. z pulpitu, ale nie można go upload'wać na serwer... Dzieki Pozdro:-) No i zaś mamy zgadywać, gdzie skopałeś kod? czekaj, niech zerknę w szklaną kulę i może zobaczę, gdzie błąd... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 10:59 |