![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2010 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie!
Na początku chciałbym zaznaczyć, że używałem opcji szukaj, lecz nie za bardzo mi się to udało. Pewnie ktoś inny to znajdzie i mi się oberwie, że niepotrzebnie temat zakładam, ale cóż... tak bywa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mój problem wygląda następująco: Robię sobie taki mały serwis. Dodawanie newsów i inne takie niby bajery w nim są. Cudem udało mi się zrobić odnośniki do poszczególnych tematów na inną podstronę serwisu np. www.serwis.pl/news.php?id=2 i chcę, aly na każdej takiej stronie były komentarze do danego tematu, lecz nie wiem jak to zrobić. I tutaj jest moja prośba do Was. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć co mam zrobić? Wiem, że trzeba będzie zrobić formularz i tabelę w bazie danych. To jest chwilowo cała moja wiedza. Nie chcę takiego "gotowca", lecz odrobina kodu nie zaszkodzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Z góry dziękuję (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2010 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tytul
tresc autor data tresc_dluga To jest zawartość mojej tabeli news. data robi mi też za id newsa, gdyż jest w niej miesiąc, dzień, rok, godzina, minuta i sekunda co daje wręcz niepowtarzalny numer. Rejestracji nie mam. Nie rozumiem za bardzo co napisałeś (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Znaczy niby rozumiem o co chodzi, ale z wykonaniem jakoś tak kiepsko mi idzie. Jak mam to zmienić, żeby pasowało do moich newsów? Cytat 3. wysyłasz formularz do skryptu dodania formularza i zapisujesz do bazy To znaczy, że jak daję wyślij, to się do bazy zapisuje, tak? Ja bardzo przepraszam, że takie problemy stwarzam, ale nic na to nie poradzę. Nie "ogarniam" tego jeszcze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) PS: To już spoza tematu. Jak zrobić, żeby na stronie głównej wyświetlały się np 4 newsy, a potem inne na kolejnych stronach? Chodzi mi o coś takiego jak jest np na www.demotywatory.pl , że jest 10 newsów i następna strona. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 13:42 |