![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem...
Otóż stworzyłem sobie stronę, a na niej 3 tabele. Pierwszą tabelą jest menu po lewej stronie, drugą jest treść strony, a trzecią- statystyki po prawej stronie. Następnie zrobiłem w php skrypt rankingu. I jeśli w nim ustawię, aby wyświetlał 10 największych rekordów, to jest ok, natomiast jeśli ustawię 20 rekordów, to trzeba przewijać stronę, przez co rozjeżdża się prawa tabela, a dokładniej zjeżdża na dół, i jest niżej od tabeli lewej, co brzydko wygląda. Tak wygląda mój kod:
Mam nadzieję, że ktoś pomoże. Pozdrawiam ;> |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Tu nie chodzi, że nie możesz używać, ale to, że FrontPage tak sieka kod, że głowa boli. Do tego używa zdeprecjonowanych znaczników a co gorsze, robi to w sposób niechlujny i kod przez to zajmuje o wiele więcej niż powinien. By to ująć obrazowo... To tak jakbyś chciał badać żołądek krojąc pacjenta. Niby można, ale nie lepiej użyć sondy? Mniej problemów, mniej komplikacji późniejszych a i pacjent szybciej dochodzi do siebie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 17:11 |