![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2007 Skąd: Rypin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam. proszę o ocenę mojego kolejnego projektu, tak jak poprzedni ten też z nudów robiony (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) wyszedł wydaje mi się nawet fajnie. ale na pewno okiem innego użytkownika są jakieś niedociągnięcia i niedopasowania kolorystyczne, dlatego daje to po ocenę
http://zs2rypin.pl/pesarena/portfolio.jpg |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie podoba mi się. Całość jest heroiczna i sprawia uczucie niepoukładania. Z pewnością them nie jest intuicyjny!
Po pierwszym wejściu na stronę nie mam zielonego pojęcia o czym ona jest. Portfolio to miejsce reklamy siebie i przekonania potencjalnego klienta właśnie do swojej oferty. Wydaje mi się, że brak ci doświadczenia. Nieumiejętnie bawisz się efektami, które owszem są ładne ale nie tworzą zgranej całości. Kod HTML: - definiujesz stronę w języku angielskim, - niepotrzebne puste znaczniki, - brak nagłówków, - logotyp nie przenosi na stronę główną, - ikonki to nie img, - treści do paragrafów, - puste alt-y są za razem brzydkie i głupie (nie kochaj na siłę validatora), - linki z samymi img-ami to nie jest dobry pomysł, - lista rozwijana ma wyglądać jak lista rozwijana; gdyby nie kod nie wpadłbym na to, że może się ona gdzieś znajdować, - strong to nie to samo co b, - anglojęzyczne nazewnictwo to oznaka profesjonalizmu. - strona za szeroka (wielu użytkowników korzysta ciągle z rozdz. 1024x...). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 14:21 |