![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem...
Otóż stworzyłem sobie stronę, a na niej 3 tabele. Pierwszą tabelą jest menu po lewej stronie, drugą jest treść strony, a trzecią- statystyki po prawej stronie. Następnie zrobiłem w php skrypt rankingu. I jeśli w nim ustawię, aby wyświetlał 10 największych rekordów, to jest ok, natomiast jeśli ustawię 20 rekordów, to trzeba przewijać stronę, przez co rozjeżdża się prawa tabela, a dokładniej zjeżdża na dół, i jest niżej od tabeli lewej, co brzydko wygląda. Tak wygląda mój kod:
Mam nadzieję, że ktoś pomoże. Pozdrawiam ;> |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 748 Pomógł: 388 Dołączył: 21.08.2009 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie dziw się, że masz problemy skoro:
1. strukturę opierasz o tabele. 2. w tabelach masz nie równe ilości komórek 3. używasz tagów w nie odpowiednim miejscu : <br> między <html> a <head>?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) albo ten kawałek centera na samym końcu?? 4. używasz zdeprecjonowanych tagów takich jak: <center>, <font> 5. nie zachowana kolejność tagów: <p><font size="2"><strong><center></strong></font><font size="3"><br><br></font><font size="2"><center> 6. zaczynasz tagi i ich nie kończysz albo na odwrót właściwie to wygląda to tak jakbyś sam tego nie pisał tylko używał jakiegoś edytora wysiwyg więc nic dziwnego że to się sypie, już nie mówiąc o tym, że pewnie pod każdą inną przeglądarką inaczej w inną stronę się sypie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 11:42 |